info Dette er et tidligere arrangement

Webinar | 14.01.2020 – 14.01.2020

Hvordan kan kommunen elektrifisere bilparken?

I dette webinaret får du praktiske råd om hvordan kommunen kan gå frem for å elektrifisere bilparken.

Sted: På nett
Tid: 10.00-11.00
Pris: Gratis
Arrangør: Miljødirektoratet

Mange kommuner er i gang med å skifte ut bensin- og dieselbiler med elbiler, og utvalget av elbiler blir stadig bedre.

I dette webinaret får du praktiske råd om hvordan kommunen kan gå frem for å elektrifisere bilparken, hvordan de ansatte kan involveres tidlig i prosessen og hvordan driften kan gjøres mest mulig økonomisk.

Innledere:

Ole Mattis Furuseth, innkjøpsrådgiver i Hamar kommune, innleder om hvordan de elektrifiserer hele kommunes bilpark i løpet av få år, og hvordan de involverer de ansatte som skal bruke de nye elbilene.

Øyvind Stokseth, leder for innovasjon og Smart City i Halden kommune, forteller om hvordan Halden skifter ut kommunens bilpark og gjør elbilene tilgjengelig for kommunens innbyggere etter arbeidstid og i helger.

Inga Margrete Ydersbond, forsker i Transportøkonomisk institutt, innleder om hvilke barrierer kommuner opplever når de vurderer å gå over til elbiler, samt beregninger av hva en kommune kan spare i innkjøp og drift ved å gå over til elbiler.

Påmelding og praktisk informasjon

Det er gratis å delta, men du må registrere deg i forkant. Hvis du ikke mottar e-post med lenke til webinaret i løpet av 5-10 minutter, kontakt oss via lenken under (husk å sjekk spam-filter først). Webinarene varer normalt 45-60 minutter. Vi bruker cirka halvparten av tiden på innledninger. Den andre halvparten er satt av til å svare på spørsmål fra deltakerne. Alle nettlesere skal fungere, men vi anbefaler Google Chrome (eventuelt Microsoft Edge og Mozilla Firefox) for beste funksjonalitet.