Nye podcastepisoder om lokalt klimaarbeid

Klimapodcast fra Miljødirektoratet inspirerer kommuneansatte og andre til lokalt klimaarbeid. Start gjerne med den siste episoden om klimamotivasjon.

Publisert 07.09.2020

Denne podcastserien er skreddersydd for de som jobber i kommunene eller er lokalt folkevalgte. Vi intervjuer klimarådgivere, ordførere og fagfolk fra hele landet. Nye episoder planlegges og produseres løpende, og du kan høre dem på de aller fleste podcast-apper til mobiltelefon - eller via nettsidene våre.

Smakebiter fra klimapodcasten

Her er noen utvalgte episoder som du gjerne kan starte med, om du ikke allerede er en av dem som følger podcasten:

Nytt tema: Klimatilpasning

Fram til nå har vi i klimapodcasten snakket nesten utelukkende om hvordan kommunene kan kutte utslipp av klimagasser. Denne høsten utvider vi tematikken med klimatilpasning – etter ønske fra flere av dere som jobber i kommunene.

Klimatilpasning er å forstå konsekvensene av at klimaet endrer seg og iverksette tiltak for å på den ene siden å hindre eller redusere skade, og på den andre siden utnytte mulighetene som endringene kan innebære.

Tips oss

Vi vil veldig gjerne høre fra deg om du har tips til nye episoder – temaer du er nysgjerrig på eller mennesker du mener vi bør intervjue. Vi tar også imot ris og ros, slik at vi kan lage enda bedre episoder framover.

Webinarer for faglig påfyll

Husk at vi også har regelmessige webinarer for kommunene om lokalt klimaarbeid.