Nye prosjektutlysninger i Tsjekkia

Tsjekkia har nylig publisert to nye prosjektutlysninger under EØS-midlene, begge med søknadsfrist 11. juni 2021 kl. 12.00.

Artikkelen Artikkelen er gammel, og det kan hende at innholdet er utdatert
Publisert 14.04.2021

Tsjekkiske søkere til disse to utlysningene oppfordres som vanlig til å søke samarbeid med relevante norske partnere.

Norske virksomheter kan samarbeide med søkere i mottagerlandene om prosjekter som finansieres av EØS-midlene.

Den tsjekkiske programoperatøren, State Environmental Fund, har laget et system der interesserte norske partnere kan registrere seg i en egen database.

Tsjekkiske søkere som i utgangspunktet ikke kjenner til noen relevante norske prosjektpartnere kan dermed søke i denne databasen etter mulige partnere. Dersom potensielt interesserte partnere i Norge ennå ikke har registrert seg i denne basen, oppfordrer vi dere til å sende en forespørsel til State Environmental Fund dotazy@sfzp.cz for å få hjelp til hvordan man registrerer seg i denne databasen.

De to utlysningene som er publisert denne gangen er:

1."Rago" – Gjennomføring av innovative og forskningsbaserte prosjekter for å bedre statusen for økosystemer og å styrke biodiversiteten. Utlysningen har en totalramme på om lag 5,78 mill €.

2. "Trondheim" – Gjennomføring av pilotprosjekter for å redusere forurensning fra farmasøytiske produkter i vassdrag. Utlysningen har en totalramme på om lag 3,6 mill €.

På nettsiden til EEA-grants finnes mer informasjon om utlysningene og om de norske EØS-midlene.