info Dette er et tidligere arrangement

Webinar | 20.04.2023 – 20.04.2023

Hvordan kartlegge? Viktige påminnelser 2023

Miljødirektoratet arrangerer et åpent webinar for kartleggere av naturtyper på land.

Sted: På nett
Tid: Kl. 12.00-13.30
Pris: Gratis
Arrangør: Miljødirektoratet

Hvordan skal du eller ditt firma gå fram for å gjennomføre praktisk kartlegging av naturtyper i felt? Miljødirektoratet arrangerer et åpent webinar om naturtypekartlegging på land. Webinaret er rettet mot kartleggere som skal kartlegge etter Miljødirektoratets instruks i 2023.

Miljødirektoratet krever at alle kartleggere som skal kartlegge naturtyper etter Miljødirektoratets instruks i 2023 skal se webinaret enten live eller i opptak.

I tillegg skal alle kartleggere ha sett, enten i år eller tidligere år, introduksjonskurs om kartlegging etter Miljødirektoratets instruks. Kurset består av 4 ulike presentasjoner på totalt 5 timer, og er tilgjengelig på Miljødirektoratets youtube-kanal. Kurset inneholder følgende webinarer:

Disse webinarene bør være sett først

Merk at å se webinarene ikke i seg selv gir autorisasjon til kartlegging. Hovedansvar for opplæring ligger på firmaet, og skal dokumenteres gjennom firmaets opplæringsplan. Vi anbefaler nøkkelpersoner å delta på Miljødirektoratets feltbaserte kalibreringssamling i tillegg til å se webinarene. 

Lenker
Påmeldingen er avsluttet.