Seminar | 13.09.2023 – 13.09.2023

Seminar for nettbutikker

Hvordan sikre at produktene du selger ikke er skadelige for helse og miljø?

Sted: Helsfyr, Oslo / Digitalt
Tid: 09:30-14:30
Pris: Gratis
Arrangør: Miljødirektoratet

Miljødirektoratet inviterer nettbutikker til et seminar for å øke kunnskapen i bransjen om hvilke regler som må følges for å selge lovlige og ikke forbudte produkter. Omlag en av fire produkter vi kontrollerer på nettet er ulovlige. Enten fordi de inneholder helse- og miljøskadelige stoffer over grenseverdien for det som er tillatt eller fordi de mangler pålagt merking.

Miljødirektoratet vil på seminaret gi en oversikt over kravene som nettbutikkene og produktene må overholde slik at de kan drive lovlig i henhold til produktregelverket på helse- og miljøområdet.

Seminaret er aktuelt for alle som driver nettbutikk og selger f.eks. leker, elektriske og elektroniske produkter, interiør, klær, sko og sports- og fritidsutstyr.

Seminaret holdes onsdag 13. september 2023 fra kl. 09:30 – 14:30 i våre lokaler på Helsfyr i Oslo. Det er også mulig å delta digitalt. Seminaret er gratis.

Nettbutikker som deltar, vil etter seminaret få utlevert Miljødirektoratets interne oversikt over krav i regelverket for ulike produkter, hvilke materialer produkter kan bestå av, og hvilke stoffer som vanligvis finnes i disse materialene. 

       

Meld deg på arrangementet for nettbutikker

Ønsker å delta: