Klimawebinarer for kommunene våren 2023

Miljødirektoratet arrangerer gratis webinarer om lokalt klimaarbeid for kommuner, og har satt opp en rekke webinarer for våren 2023.

Publisert 09.02.2023

Webinarene er rettet mot kommuner, fylkeskommuner og andre som vil ha praktiske tips til hvordan de kan styrke arbeidet med å kutte utslipp av klimagasser og tilpasse seg et klima i endring.

God tid til spørsmål og svar

Hvert webinar varer opptil en time, og halvparten av tiden reservert til spørsmål fra deltakerne. Webinarene er gratis, men du må registrere deg i forkant for å få tilsendt deltakerlenke. Webinarene blir også tatt opp slik at de kan sees ved en senere anledning.

Abonnér på oppdateringer

Vi har nå satt opp flere nye webinarer utover vinteren og våren, og flere vil komme. For å være sikker på at du får beskjed når vi setter opp nye webinarer, bør du registrere deg som abonnent på nyheter fra Miljødirektoratet og kryss av for at du ønsker varsling på minst en av disse kategoriene: Klima, Klimasats/lokale klimatiltak og/eller veiledning for kommuner.

Klimapodcast for kommune

Husk at vi også har en egen podcast for kommuner og andre som er interessert i lokalt klimaarbeid.

Webinarer om lokalt klimaarbeid vinter og vår 2023

Dette er kun webinarene som er bekreftet så langt. Flere vil komme, så husk å abonnere på nyhetsbrevet vårt (lenke over).