Kjetil Hillestad ny kommunikasjonsdirektør

Kjetil Hillestad (53) begynte i jobben som kommunikasjonsdirektør i Miljødirektoratet ved årsskiftet. 

Varsel Artikkelen er gammel, og det kan hende at innholdet er utdatert Artikkelen er gammel, og det kan hende at innholdet er utdatert
Publisert 09.01.2019

- Kjetil har lang ledererfaring fra komplekse organisasjoner, høy kommunikasjonsfaglig kompetanse og god forståelse for politiske prosesser. Jeg er veldig fornøyd med å få en så dyktig kommunikasjonsdirektør som Kjetil med på laget, sier direktør Ellen Hambro i Miljødirektoratet.

Variert ledererfaring

Hillestad kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE), en stilling han har hatt i knapt seks år. 

Han har tidligere vært kommunikasjonsdirektør i Barne- ungdoms- og familiedirektoratet, kommunikasjonssjef i Barne- og likestillingsdepartementet, statssekretær ved statsministerens kontor og informasjonsleder i SVs stortingsgruppe.

53-åringen har også jobbet i Statskonsult, FN-Sambandet og Fellesrådet for det Sørlige Afrika. 

- Klima og miljø er høyt på dagsorden, og Miljødirektoratet har et spennende samfunnsoppdrag innen feltet. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben med å utvikle direktoratets kommunikasjonsarbeid videre, sier Kjetil Hillestad.