Klimatiltak i Norge - 2026

Jordbruk

Forbruker kan bidra til utslippskutt gjennom endret kosthold og redusert matsvinn, mens tiltak på gården kan redusere utslipp per produsert enhet.

Innhold

  • J01 Forbruk i tråd med nasjonale kostråd
  • J02 Redusert matsvinn
  • J03 Husdyrgjødsel til biogass
  • J04-1 Dekke på gjødsellager svin
  • J04-2 Miljøvennlig spredning
  • J04-3 Bedre spredetidspunkt og lagerkapasitet
  • J05 Stans i nydyrking av myr
  • J06 Fangvekster
  • J07 Biokull
  • J08-1 SPF-gris
  • J08-2 Økt ytelse for melkeku
  • J09 Metanreduserende fôrvare til melkeku
  • J10 Redusere avskoging til jordbruksformål
  • J11 Kantvegetasjon mellom vassdrag og jordbruksareal
  • J12 Restaurering av organisk jordbruksjord
  • J13 Økt beiting for storfe
  • J14 Biologisk nitrogenfiksering

Vi genererer din PDF - vennligst vent

Dette kan ta litt tid
Tilbake til forsiden Lenke til forsiden

Personvern

Personvernerklæring
Tilgjengelighetserklæring
Sosiale medier
  • Om oss
  • Kontakt oss
  • Tips oss
  • Få siste nytt
  • Ledige stillingar
  • Aktuelt
  • Høringer
  • Publikasjoner
  • Nettjenester
  • Skjema og frister

Personvern

  • Personvernerklæring
  • Tilgjengelighetserklæring
  • Sosiale medier