Innhold

  1. 1 Foreta plukkanalyser av innbyggernes avfall Hvordan vurdere effekten av tiltak knyttet til matsvinn og kildesortering.
  2. 2 Gjennomfør informasjonskampanjer Spre kunnskap om matsvinn blant innbyggerne.
  3. 3 Samarbeid med serveringssteder La kundene ta med matrestene hjem.
  4. 4 Kunnskap og erfaringer fra kommuner Erfaringer fra kommuner og fakta om klimavennlig mat og matsvinn.
  5. 5 Støttemateriell og andre ressurser Her kan dere finne ytterligere ressurser og støttemateriell.

Vi genererer din PDF - vennligst vent

Dette kan ta litt tid
Tilbake til forsiden Lenke til forsiden

Personvern

Personvernerklæring
Tilgjengelighetserklæring
Sosiale medier
  • Om oss
  • Kontakt oss
  • Tips oss
  • Få siste nytt
  • Ledige stillingar
  • Aktuelt
  • Høringer
  • Publikasjoner
  • Nettjenester
  • Skjema og frister

Personvern

  • Personvernerklæring
  • Tilgjengelighetserklæring
  • Sosiale medier
Gå til hovedinnholdet