Innhold
- 1 Hvordan kartlegge situasjonen i egen drift? Metoder for å kartlegge forbruk og matsvinn i egen virksomhet.
- 2 Hvordan bygge kunnskap og skape samarbeid internt? Skap engasjement hos alle som skal ta del i prosjektet.
- 3 Etterspør informasjon og still krav til leverandører God informasjon gjør det lettere for kommunen å ta gode og bevisste valg.
- 4 Legge om til mer klimavennlige menyer Hva er klimavennlig mat og hvordan kan dere legge om menyen?
- 5 Informere og spre kunnskap God informasjon kan skape både forståelse og engasjement.
- 6 Integrere arbeidet i kommunens planer og strategier Konkrete mål som forankres i politiske planer øker sjansen for måloppnåelse.
- 7 Kunnskap og erfaringer fra kommuner Fakta om matsvinn og erfaringer fra ulike kommuner.
- 8 Støttemateriell og andre ressurser Her kan dere finne ytterligere ressurser og støttemateriell.