Innhold

  1. 1 Hvordan kartlegge situasjonen i egen drift? Metoder for å kartlegge forbruk og matsvinn i egen virksomhet.
  2. 2 Hvordan bygge kunnskap og skape samarbeid internt? Skap engasjement hos alle som skal ta del i prosjektet.
  3. 3 Etterspør informasjon og still krav til leverandører God informasjon gjør det lettere for kommunen å ta gode og bevisste valg.
  4. 4 Legge om til mer klimavennlige menyer Hva er klimavennlig mat og hvordan kan dere legge om menyen?
  5. 5 Informere og spre kunnskap God informasjon kan skape både forståelse og engasjement.
  6. 6 Integrere arbeidet i kommunens planer og strategier Konkrete mål som forankres i politiske planer øker sjansen for måloppnåelse.
  7. 7 Kunnskap og erfaringer fra kommuner Fakta om matsvinn og erfaringer fra ulike kommuner.
  8. 8 Støttemateriell og andre ressurser Her kan dere finne ytterligere ressurser og støttemateriell.

Vi genererer din PDF - vennligst vent

Dette kan ta litt tid
Tilbake til forsiden Lenke til forsiden

Personvern

Personvernerklæring
Tilgjengelighetserklæring
Sosiale medier
  • Om oss
  • Kontakt oss
  • Tips oss
  • Få siste nytt
  • Ledige stillingar
  • Aktuelt
  • Høringer
  • Publikasjoner
  • Nettjenester
  • Skjema og frister

Personvern

  • Personvernerklæring
  • Tilgjengelighetserklæring
  • Sosiale medier
Gå til hovedinnholdet